Ludieke en feestelijke Prinsreceptie als opmaat voor carnaval 2017!

 De Prinsreceptie zat voorheen “verstopt”  in carnavalszaterdag maar sinds een paar jaren is de Prinsreceptie DE opmaat  in het voorseizoen. Als voorproefje voor het echte feest in februari krijgt onze Hoogheid Prins Sjoerd d’n Irste samen met zijn adjudant Alex een carnavaleske Prinsreceptie aangeboden. En iedereen is hierbij van harte welkom!

 Op zaterdag 21 januari a.s. vanaf 20.00 uur zullen onze Hoogheden Prins Sjoerd d’n Irste en adjudant Alex op het podium verschijnen…. Niet wetende wat hen te wachten staat! Want de Prinsreceptie is voor hen een volledige verrassing. Natuurlijk hebben ze wel wat gasten mogen uitnodigen, maar wie er wel of niet komen en wat de genodigden al of niet gaan doen is nog geheim! Maar de Prinsreceptie zit al sinds jaar en dag vol met ludieke en carnavaleske felicitaties, acts, liedjes en andere optredens. En dit alles om beide heren van harte te feliciteren met het feit dat zij ons voor zullen gaan tijdens het carnavalsfeest in ons mooie Pezerikkengat onder het motto Mòkterselfietsvan!

Familie, vrienden, buurtgenoten, collega’s, bevriende carnavalsverenigingen en andere bekenden van de hoogheden zijn al druk doende met de voorbereidingen. Mocht u onze Hoogheden ook nog op een ludieke manier willen feliciteren? Dat kan gewoon gezellig in de zaal of op het podium. Is het laatste het geval verzoeken wij om dit vooraf aan te melden via hoog@pezerikken.nl.  Maar gewoon een gezellig voorproefje voor carnaval kan natuurlijk ook.  Maakt niet uit, iedereen is van harte welkom in de Gouden Carolus op zaterdag 21 januari a.s. vanaf 20.00 uur.

1 reactie. Reactie plaatsen

Haha, heel goed, want ik ben in afwachting van het carnaval.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu