Blog

Voor ons is carnaval 2016/2017 los! We zullen jullie een klein stukje vertellen over onze belevingen tot nu toe:

 

Wat begon op een zondagmiddag in mei, eindigde met een spectaculaire onthulling bij drie mondjes vuraf. De reacties van de mensen om ons heen waren echt geweldig. Tijdens drie mondjes vuraf heb ik ook mijn eerste persoonlijke onderscheidingen uitgereikt. Deze hebben we in de voorbereiding ontworpen en hierop staat ook mijn persoonlijk motto; nie klèèn te krèège. De eersten waren natuurlijk heel erg speciaal, zowel voor mij zelf om uit te reiken, als voor mijn ouders om in ontvangst te nemen.  Ze waren er tenslotte nog maar net van op de hoogte dat ik prins werd.  Samen met mijn adjudant hebben we in de voorbereiding ontzettend veel lol gehad met het komende carnavalsseizoen in het vooruitzicht dat nu al weer enige tijd aan de gang is. Al gezellige uitstapjes gehad naar de pinnekleuvers en een feestje gegeven voor de club. Nu kijken we uit naar de bezoeken aan omliggende dorpen, aawmeuteaovonden, karnevalzkuzzerten en natuurlijk carnaval zelf. Ook is iedereen van harte welkom op de prinsreceptie welke plaats zal vinden op zaterdag 21 januari 2017. Hopelijk zien we jullie bij deze feestelijke gelegenheden en gaan we er met zijn alle een knallend seizoen van maken. Mocht je een keer wat missen, wij zullen al onze belevenissen bijhouden en dit op de site plaatsen, houd deze dus zeker in de gaten. Mokterselfietsvan!!!!!

Prins Sjoerd d’n Irste en Adjudant Alex

Menu