Geef je op voor het Dwèèle en win je eigen kroegentocht!

Het is weer bijna Carnaval en dat betekent dat we op maandagmiddag weer gaan Dwèèle. Ook dit jaar organiseren De Pezerikken in samenwerking met de Bikse Horeca weer een gezellige middag tijdens de maandag met carnaval waar jij niet bij mag ontbreken.

Maar wat gaan we eigenlijk doen dan?

Formeer met je vrienden, familie, bekenden of wie dan ook een groep. Om 12.30 uur start je in een van de deelnemende kroegen met een goed verzorgde brunch. Daar maak je kennis met jullie eigen dwèèlorkest die deze middag met jullie op pad gaat.  Na de brunch ga je op pad en kom je in elke deelnemende kroeg waar je ook weer andere dwèèlorkesten en groepen zal treffen. Om 18.30 uur eindigt het programma maar mag je natuurlijk altijd nog zelf met een tweede ronde starten.

En je kunt prijzen winnen! Want………. Maak in elke kroeg een duidelijke en herkenbare selfie en stuur deze naar een bepaalde site. Degene die de 6 leukste selfies maakt (1 in elke kroeg) wint een kroegentocht voor 11 personen in het weekend voor of na half vasten.  De selfies zijn meteen vrijwel meteen te zien op schermen in kroegen! Uitleg over hoe deel te nemen vind je op flyers in de kroegen tijden de brunch.

 

Deelnemen:

  • Geef je op via dweile@pezerikken.nl
  • Vermeld je (groeps)naam en aantal personen
  • Onkosten zijn 3 muntjes p.p. die betaald dienen te worden bij start van de brunch
  • Je wordt via de mail op de hoogte gebracht waar je start en welke band met jullie op gaat.

 

Eventuele voorkeur voor startadres kunnen doorgeven worden maar kunnen wij niet altijd meenemen bij de indeling ivm evenredige verdeling van groepen over de kroegen.

1 reactie. Reactie plaatsen

Anita Dieltjens
1 februari 2017 21:22

Graag willen wij ons weer opgeven voor het dweele met 18 of 20 personen . Wij willen dit jaar graag in de troubadour starten met het dweelen , normaal was dit altijd bij het schouwke maar omdat het schouwke niet meer het schouwke is van vroeger willen we dit graag eens een keer iets anders.Wel hebben we een verzoekje, wij krijgen al jaren de plekband uit Haaren mee. Wij gaan graag met hun mee en hun gaan erg graag met ons mee, misschien kunnen julie dit voor ons regelen.Met vriendelijke groet Kamelengras.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu