“November 2017; het is zomaar stil op de radio!”

Dit hebben vast en zeker meerdere mensen in de gemeente Hilvarenbeek gedacht. Na, maar liefst, 23 edities van dit mooie evenement, lukte het niet om dit nogmaals te organiseren.

Het vertrouwde geluid van de VLOHradio-bingo op de Beekse radio, mag toch niet zomaar verdwijnen. VLOHradio wil zeker wel, maar heeft hierbij ondersteuning en handjes nodig. De Pezerikken kunnen dit bieden en zijn blij met extra p.r. en zo is er een nieuwe samenwerking geboren.

Met trots kunnen wij u melden dat er op de zondagen in November 2018 weer gebingood kan gaan worden: De Radiobingo (mee VLOHradio en de Pezerikken)

Met een gelijkwaardige inbreng vanuit beide clubs is er een werkgroep geformeerd die met groot enthousiasme De Radiobingo inhoud en vorm geeft. Nieuwe blikken zorgen vanzelfsprekend ook voor een nieuwe invulling. Veel kunnen en willen we hier nog niet over prijs geven, maar het vertrouwde Bingo-uur (zondagavond van 18.00 – 19.00 uur) zal (inhoudelijk) als vanouds blijven. De invulling eromheen zal voorzien worden van een nieuw jasje. Als extra klapper zal er dit jaar ook een Superbingo zijn. Deze zal aansluitend aan de laatste reguliere Bingo (25 november) gehouden worden. De prijzen die hier gewonnen kunnen worden zullen eerdere jaren doen overtreffen.

Kortom: De Radiobingo wilt u niet missen. Veel gezelligheid, mooie prijzen en tijdens De Radiobingo kunt u bijvoorbeeld BingoBorrelhapjes winnen, welke tijdens de uitzending bij u thuis worden bezorgd.

Op 1 juli, tijdens de Bikse Bazaar, bent u van harte uitgenodigd om bij onze stand kennis te maken met de nieuwe huisstijl van De Radiobingo. Tevens bent u dan in de gelegenheid om lid te worden van VLOHradio, als dank hiervoor ontvangt u dan een tegoedbon voor een set Bingoloten.

Noteer 4, 11, 18 en 25 november in uw agenda om te bingoën.

Tijdens de Bikse Bazaar zijn we te vinden naast de Gouden Carolus om met u een praatje te maken, maar ook om u warm te maken voor De Radiobingo 2018.

 Met vriendelijke groeten

 

VLOHradio & de Pezerikken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu