Hallo jongens en meisjes, beste ouders,

 

Misschien hebben jullie vorig jaar al meegedaan aan het muzikale feest `Drie Mòndjes Vurraf Junior’ wat plaatsvond in november in de Hispohal? Of zijn jullie klasgenoten of vriendjes en vriendinnetjes gaan aanmoedigen?

Ook dit jaar organiseertStichting Beekse carnaval de Pezerikken weer ‘Drie Mòndjes Vurraf’ (DMV), dit jaar in CC de Elckerlyc. Deze avond zal om 20u starten. Tijdens DMV worden er zelfgeschreven nummers gezongen door volwassen deelnemers. Zo komen we alvast lekker in de carnavalsstemming! De avond zal wederom geopend worden met een aantal junior deelnemers.

Even op een rijtje wat de bedoeling is: 

  • Alle kinderen van de basisscholen van Hilvarenbeek kunnen zich opgeven.
  • Je mag alleen meedoen, of met een groepje.Dit kunnen ook vriendjes/vriendinnetjes zijn van andere scholen in Hilvarenbeek.
  • Het is de bedoeling dat je zelf (met hulp) een tekst schrijft, dat mag op een bestaand liedje zijn. De muziek wordt op de avond zelf gespeeld door een echte live-band!
  • Het lied heeft met carnaval of feest te maken.
  • Je mag je optreden nog leuker maken door je bijvoorbeeld te verkleden, een dans er bij te verzinnen of je te laten opmaken. Er zijn dames aanwezig die jullie kunnen schminken of van make-up kunnen voorzien, als je dat wil natuurlijk.
  • Als je mee mag doen van je ouders, kunnen zij jou/jullie aanmelden door middel van het sturen van een email naar dmv@pezerikken.nl. Graag hierin de naam/namen en leeftijden van de deelnemers vermelden. Ook graag meteen doorgeven op welk liedje jullie een eigen tekst gaan maken, zodat de band alvast kan beginnen met oefenen.
  • Er is plaats voor 8 junior deelnemers. Mochten er meer dan 8 acts zich opgegeven hebben, zal de commissie gaan loten. Dat kan dus helaas betekenen dat er kinderen niet mee kunnen doen.
  • Opgeven kan tot 1 oktober 2018!

Mochten er nog vragen zijn, dan neem gerust contact met ons op via onderstaand e-mailadres. We hopen van jullie te horen!

Veel groetjes,

 

Namens Stichting Beekse Carnaval de Pezerikken

Commissie DMV

E-mail: dmv@pezerikken.nl

 

Brief kinderen en ouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu