Het is nog niet eens “de elfde van de elfde”geweest. Toch zijn er al diverse Aawmeuten volop bezig met de leukste traditie van carnaval: aawmeutenaovond!

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari 2019 mogen ze weer in de ton tijdens de 44steAawmeutenaovonden!

Ben jij iemand die kan tonpraoten, semmelen, sauwelen, buutrednen, kletsen, of aawmeuten? Wil jij (verkleed als typetje) dat het publiek aan je lippen hangt terwijl jij ze laat schuddebuiken van het lachen? Dan is commissie Aawmeuten van de Pezerikken op zoek naar jou!

Om de drempel te verlagen en om de onderlinge sfeer te vergroten in de aanloop naar die Aawmeutenaovonden, organiseert de commissie een paar oefenavonden. Daar kunnen de Aawmeuten, als ze dat willen, in een beregezellige sfeer elkaar voorzien van tips en ideeën. De laatste jaren is namelijk gebleken dat de Aawmeuten graag samen optrekken en veel profijt hebben van de steun van de collega-Aawmeuten.

Schrijf je in via email: aawmeuten@pezerikken.nl

Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 10 november 2018 op dit mailadres, evenals het opvragen van het reglement.

inschrijfformulier AMA 2019

Reglement Aawmeuten 2019

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu