Één van de leukste evenementen in de aanloop naar Carnaval zijn de twee aawmeutenaovonden op 1 en 2 februari 2019. Beide avonden worden gemaakt door de inzet van een aantal getalenteerde tonpraters die u een fantastische avond gaan bezorgen! Ze zullen tegen elkaar strijden om de titel “Taawmeut van ‘Beek 2019”. Door in de huid te kruipen van een karateristiek typetje zullen onze deelnemers het publiek boeien met hun prachtige verhalen en belevenissen vol humor en ludieke grappen. Niets blijft onbesproken en schaamte is soms ver te zoeken. Bovenal een avond om samen met uw partner, wat vrienden of familie eens heerlijk voluit te lachen. 

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is de 44-ste keer dat aawmeutenavond wordt gehouden. De aawmeutenaovonden worden voor het eerst gehouden in de Pezerikkenhal aan de Roodloop. Bovendien wordt u tijdens deze jubileumversie nog eens extra getrakteerd op een aantal miniacts. Een warm welkom in de thuishaven van onze carnavalsvereniging.

Kaarten voor Aauwmeutenaovond zijn €11,- per stuk. Te verkrijgen bij de Gouden Carolus en Boekhandel Peter Swaanen. In de voorverkoop zijn de kaarten maar € 8,50 per stuk. De voorverkoop is op zondag 6 januari van 10 tot 12 uur in de Gouden Carolus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu