Stichting Beekse Carnaval de Pezerikken nodigen u uit voor de Prinsreceptie ter ere van Prins Cis d’n Irste en Adjudant Pim!

Op zaterdag 19 januari zal in de Gouden Carolus vanaf 20.00 uur de jaarlijkse prinsreceptie plaatsvinden. Onze nieuwbakken Hoogheid, Prins Cis d’n Irste, natuurlijk geflankeerd door zijn Adjudant Pim, zullen op die avond uitgebreid worden gefêteerd door familie, vrienden, buurtgenoten, collega’s, clubgenoten en andere bekenden.

De Prinsreceptie is een jaarlijkse traditie, waarbij iedereen in de gelegenheid is om het duo wat ons voor zal gaan met carnaval in het Pezerikkengat, op ludieke wijze te feliciteren met de aanstelling. En dat gaat er ieder jaar vrolijk aan toe! Want iedere vorm is toegestaan; of het nu gaat om een liedje, een filmpje, het aanbieden van een cadeautje of gewoon de heren de hand schudden; alles mag! En het kan zowel op het podium, maar ook gewoon in de zaal, als je wat minder de behoefte hebt om op het podium te staan.

De heren worden dus verrast met al hetgeen hen op die avond wordt voorgeschoteld! Naast alle bevriende verenigingen als de Durdaeuwers, Pinnekleuvers en de Haaikneuters, zal ook het Tantiek op geheel eigen wijze ons duo toespreken. 

De muzikale omlijsting is in handen van onze hofkapel Èègewèès en de DJ’s van de Ron&Nie show.

Het officieel gedeelte eindigt om ongeveer 22.30 uur, waarna we gezellig verder gaan met een spetterend carnavalsfeestje!

De Prinsreceptie is voor iedereen gratis toegankelijk dus u bent allemaal van harte welkom om alvast in de stemming te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu