Inschrijven optocht Pezerikkengat

Op carnavalszondag 3 maart 2019 gaat om 13.11 uur de optocht van het Pezerikkengat weer van start. De optocht zal vertrekken vanaf de Gelderstraat waarna het via de Diessenseweg en de Bloemenstraat via de Paardenstraat zijn weg vervolgt naar het Vrijthof.  

Wil je zelf meedoen of als loopgroep, met een wagen, grôôt of klèèn? Dan kun je jezelf weer opgeven voor de  optocht in het Pezerikkengat. Direct na de optocht zullen rond 16.00 uur de prijzen worden uitgereikt op het Vrijthof. 

Opgeven kan t/m woensdag 27 februari.

Wij adviseren om vooraf eerst het optochtreglement door te lezen. Hierin zijn belangrijke richtlijnen voor de deelname aan de carnavalsoptocht opgenomen, alsmede de veiligheidsvoorschriften waarop we van de gemeente Hilvarenbeek moeten toezien. 

Klik hier voor het optocht regelement

Klik hier voor het inschrijfformulier   

Namens de Optochtcommissie,

Stichting Beekse carnaval de Pezerikken

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de optochtcommissie.

optocht@pezerikken.nl

of

Kees Naaijkens 06-54703503

Alex van Boxtel 06-41818466

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu